Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

محمد لاهوتی، رئیس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران، با اشاره به مشکلات صنایع غیرنفتی در تأمین منابع مالی و ایفای تعهدات ارزی، اعلام کرد: صنایع از ۲ مسیر بانک و بازار سرمایه تأمین سرمایه می‌کنند، اما علاقمندیم برای تأمین مالی از ظرفیت‌های بازار سرمایه بیش‌تر استفاده کنیم.

رئیس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی: "صنایع به بازار سرمایه نیاز دارند"

بورس24 : محمد لاهوتی، رئیس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران، با اشاره به مشکلات صنایع غیرنفتی در تأمین منابع مالی و ایفای تعهدات ارزی، اعلام کرد: صنایع از ۲ مسیر بانک و بازار سرمایه تأمین سرمایه می‌کنند، اما علاقمندیم برای تأمین مالی از ظرفیت‌های بازار سرمایه بیش‌تر استفاده کنیم.

چالش تأمین مالی صنایع غیرنفتی: چرا بانک‌ها کافی نیستند؟

رئیس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران، که در یک نشست خبری صحبت می‌کرد ، درباره امکان بهره‌گیری از ظرفیت‌های بازار سرمایه در حوزه تامین مالی، گفت: فقط ۱۵ درصد از اقتصاد ایران در اختیار بخش خصوصی است که عمدتاً شامل شرکت‌های کوچک و متوسط می‌شود. به همین دلیل، تاکنون حضور این شرکت‌ها در بازار سرمایه با چالش‌های بیشتری مواجه بوده و بخش خصوصی بیش‌تر از منابع بانکی استفاده کرده است.

لاهوتی یکی از چالش‌های اصلی شرکت‌های خصوصی برای فعالیت در بازار سرمایه را ارزش‌گذاری برند آن‌ها دانست و افزود: در فرآیند ارزش‌گذاری شرکت‌ها، معمولاً برند به‌عنوان دارایی در نظر گرفته نمی‌شود، در حالی که شرکت‌های خصوصی هزینه‌های قابل‌توجهی برای ساخت و تقویت برند خود صرف کرده‌اند و برند بخشی از سرمایه آن‌ها محسوب می‌شود.

او تأکید کرد: تأمین مالی و سرمایه‌گذاری، از موضوعات مهم در حوزه صنعت و تجارت است. هرچند در برخی اظهار نظرات بر جذب سرمایه‌گذار خارجی تأکید می‌شود، اما به باور ما، حفظ سرمایه و سرمایه‌گذار داخلی اولویت دارد.

لاهوتی با انتقاد از سیاست‌های ناپایدار اقتصادی گفت: این سیاست‌ها موجب خروج سرمایه از بخش تولید و انتقال آن به بازارهای غیرمولد و سفته‌بازانه شده‌اند.

او افزود: جذب سرمایه باید در اولویت قرار گیرد و سیاست‌گذاری‌ها باید متناسب با شرایط تحریمی کشور باشد. در چنین شرایطی، باید از اجرای سیاست‌های سخت‌گیرانه و اعمال فشار بیشتر بر بخش خصوصی پرهیز کرد.

لاهوتی با اشاره به موضوع بازگشت ارز حاصل از صادرات، گفت: بازگشت ارز، حقی برای حاکمیت است و ما نیز با اصل آن همراه هستیم، اما بر سر شیوه اجرا، دیدگاه‌های متفاوتی داریم.

رییس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران، ضمن اشاره به مسیر پرفراز و نشیبی که به کاهش تعهد ارزی صادرکنندگان فرش و صنایع‌دستی به میزان ارزش مواد اولیه منجر شد؛ تاکید کرد: پس از ماه‌ها پیگیری‌های مستمر، سرانجام تعهد ارزی صادرکنندگان فرش و صنایع‌دستی به میزان ارزش مواد اولیه کاهش یافت؛ این اقدام می‌تواند نقطه‌ عطفی در بازگشت صادرات این حوزه به دوران اوج این صنعت باشد.

منبع خبر: سنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24